Om Annelie

Jag började mitt egenföretagande 2000 och då med en renodlad nagelsalong, som med tiden byggdes på med pedikyr, Svensk klassisk massage, Ayurvedisk HotstoneMassage, Livscoaching och AuraTransformation.

  • 1999 Nagelspecialist på Scandinavian Manicure school

  • 2004 Friskvårdsterapeut på Göteborgs Gymnastiska institut

  • 2005 HotStoneMassör på Lacshmi

  • 2008 – 2009 Koordinatorsutbildning i coachande ledarskap på Ängsbacka kursgård

  • 2011 – 2012 Livscoach för Kjell Haglund

  • 2013 AuraTransformation

  • 2014 Auraförmedlarkurs™

Min personliga berättelse, då till NU

Åren mellan 2000 och 2009 brann jag verkligen för mitt jobb, älskade när jag fick vara delaktig i att människor vågade säga JA till sig själva. Dessa möten med människor samt livets samlade erfarenheter har givit mig en acceptans inför människors olikheter, mörker och storhet.

Alltså…. runt 2009 började jag känna att jag inte längre var på rätt plats. Ingen av grundpelarna i mitt liv överensstämde med min sanning. Jag visste att jag skulle vara någon annan stans, men VAR? Jobbade dock på som vanligt i väntan på svaret…..

2012 födde jag min dotter. Då släppte jag taget om verksamheten. Dock var min tillvaro mig övermäktig. Hade svårt att hålla humöret uppe. Led av smärta i hjärtat, outhärdlig klåda och nässelutslag. Jag blev väldigt påverkad av andras mående och var tvungen att välja bort visst umgänge. All min energi gick åt till att få till vardagen med min dotter.

Det som till slut ledde fram till vändpunkten var att jag kände mig dragen till AuraTransformation™. Jag förkovrade mig i vad det kunde innebära för mig och bokade en behandling. Första beviset på att något skiftat fick jag på bussen på vägen hem, i mötet med ett litet barn. När våra ögon möttes kände jag en sorts kontakt jag inte upplevt förut. Vi såg varandra! När jag kom hem upplevde jag en större harmoni med min dotter (som ständigt växer sig starkare) Vi sov bättre än någonsin den natten! Dessutom kunde jag hålla min energi och var mycket starkare i mötet med andra. Jag hade fått tillbaka kontakten med min inre sanning. Kort därefter hittade jag perfekta boendet för oss och som genom ett mirakel flyttade vi dit.

Året efter min AuraTransformation har varit en spännande resa. Ibland har tiden gått med rasande fart, ibland stått stilla. Periodvis har jag varit trött och under andra perioder har jag varit fylld av kreativitet och framåtdriv. Nu vet jag om det jag upplever har med mig eller andras energier att göra – tillhör det någon annan behöver jag inte agera på det. De steg jag gör i min utveckling är permanenta, inte som innan när det kändes som om jag rörde mig i cirklar. Jag praktiserar den kunskap jag lärt mig och litar mer till mig själv och vad jag behöver för att må bra på alla plan. Jag lever och skapar här och nu snarare än att drömma om att det blir bättre en vacker dag. Känner tydligt att jag har en större kraft från mitt inre än tidigare.

Sommaren 2014 gick jag min Auraförmedlarkurs och alla bitar föll på plats! Tillfredsställelsen att leva min livsuppgift igen är kraftfull! Att få stödja människor i att säga JA till sin sanning och kraft, att komma hem i sig själva, landa och växa är det största för mig!

Relationen till min dotter är härligare än någonsin. Att ha mer livskraft och mindre sömnbehov är dessutom en välkommen bonus som småbarnsmamma. Det gör det lättare att vara närvarande med henne så att jag kan stödja henne i att få vara sig själv och samtidigt sätta sunda ramar.

Du är varmt välkommen till mig med allt du är!